ISPOVIJEST: “Moj tata radi kao ginekolog”

“Moj tata radi kao ginekolog. Moja sadašnja djevojka ne zna za mog tatu i čime se bavi, nisam ulazio u porodične teme.

Sa njom sam 6 mjeseci u vezi, tvrdi da nije spavala sa dečkom. Prije neki dan, tata dolazi sa posla i kaže mi “bila ona tvoja, dobila bakterije od nekog” kad u zemlju nisam propao…

Odlučim da je pozovem na večeri da je upoznam sa porodicom, ulazi ona i gleda tatu, kontam da se neprijatno osjeća ja i dalje glumim da ništa ne znam, kažem joj da sjedne ona uzima telefon i kucka mi poruke “Tata ti je ginekolog? Što mi nisi rekao?” odgovaram: “Što si me lagala?”

Nakon toga, priznala da je pogriješila, da joj bilo glupo da kaže da me prevarila.

Nismo raskinuli… zbunjen sam. Da li da raskinem sa njom?”

 

BONUS ISPOVIJEST:

 

U vezi sam sa starijim muškarcem i juče je dobio treće dijete… SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina. Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika.
U svakom pogledu sam bolja od njegove žene, i duplo sam mlađa, ali eto na žalost krava se porodila po treći put i to sa 44 godine. Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodital sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak. VOLI ME…

VOLI SAMO MENI nakon ovoga danas 100% sam sigurna.Govorio je da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene ali u to nisam vjerovala, ali nakon ovoga danas… Jedva čekam… rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila. Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Jedva čekam da bude samo moj… i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *