ISPOVIJEST: “Bili smo u vezi 4 godine”

U vezi smo bili 4 godine, i moja sada supruga, a tada djevojka je slučajno ostala trudna i zbog bebe smo morali da ubrzamo vjenčanje. U braku smo preko 5 godina i naš sin je prije par dana napunio 5 godina. Ne znam zašto ali u meni se pojavio crv sumnje da on nije moj sin. U početku sam ignorisao tu misao, ali svakim danom sve sam više sumnja i sve više “uviđao” da moj sin uopšte ne liči na mene.

Tada sam počeo da ozbiljno razmišljam da uradim test očinstva.Nisam nešto bogat, živim solidno, hajmo reći normalno, da to platim odlučio sam da pozajmim pare.. Uradio sam test u jednoj poliklinici i danas su mi stigli rezultati gdje piše da sam ipak ja otac djeteta.

Pao mi je kamen sa srca u tom trenutku, ali kada me prošao taj osjećaj zadovoljstva počeo sam da se gadim sam sebi, al bukvalno. Ne mogu da vjerujem da sam tako nešto i pomislio… imam najbolju ženu na svijetu pored sebe, stvarno se gadim sam sebi.

Problem veliki mi je što sam se zadužio kod jednog opasnog tipa. Ne znam šta mi je bilo, kao da je u mene ušao neki đavo, stvarno ne znam kako ću vratiti pozajmicu, pogotovo jer je zima nema se gdje ni zaraditi za života, a kamoli da se nešto uštedi. U veliki problem sam se uvalio bezpotrebno.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *