ISPOVIJEST: “Muškarac sa kojim sam u vezi juče je dobio treće dijete…”

U vezi sam sa starijim muškarcem i juče je dobio treće dijete… SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina. Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika.
U svakom pogledu sam bolja od njegove žene, i duplo sam mlađa, ali eto na žalost krava se porodila po treći put i to sa 44 godine. Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodital sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak. VOLI ME…

VOLI SAMO MENI nakon ovoga danas 100% sam sigurna.Govorio je da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene ali u to nisam vjerovala, ali nakon ovoga danas… Jedva čekam… rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila. Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Jedva čekam da bude samo moj… i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *