ISPOVIJEST: “Bila u Americi i dok sam bila u marketu, muž i beba su me čekali ispred”

Bila sam u Americi,  tačnije u marketu, muž i beba su me čekali ispred. Prišla im je neka baba i pitala da li može da pomazi dijete, pošto je spavala beba moj muž je rekao da ne može

Ta baba je odjednom zgrabila nosilo sa bebom i potrčala. Kad ju je muž zgrabio počela je da vrišti- upomoć otima mi bebu.

 Onda su ga oborila neka dvojica jer su mislili da je moj muž manijak. On je pokušavao da objasni da je beba zapravo njegova i nisu mu povjerovali, okolo je stajalo još dosta ljudi i drali se da počnu da šutiraju mog muža što su i uradili.

Izašla sam iz marketa i pomislila da ga pljačkaju i drala sam se da ću im dati novac samo da ga ostave. Vidim bebe nema.

Ugledam tu babu kako nosi moje dijete do kola. Potrčala sam zgrabila babu oborila je i uzela svoju bebu. Tad je došla policija i pokušavali smo sve da im objasnimo a oni su rekli- pa nije sigurno žena mislila ništa loše, samo je htjela da vidi bebu, nećemo je tražiti. Niko nam se nije izvinio što su pretukli mog muža i dopustili kidnapovanje!”

 

BONUS ISPOVIJEST:

U vezi sam sa starijim muškarcem i juče je dobio treće dijete… SINA. Oženjen je i već ima dvije kćerke, a sada je dobio i sina. Baš sam tužna, jer već godinu dana razgovaramo kako sam ja žena koja će mu 100% roditi sina nasljednika.
U svakom pogledu sam bolja od njegove žene, i duplo sam mlađa, ali eto na žalost krava se porodila po treći put i to sa 44 godine. Iskreno uplašila sam se da će me zbog toga ostaviti, ono žena mu je rodital sina i tako to, baš sam strahovala, a danas mi je on priredio takav dan da ću ga vječno pamtiti. 4 sata uživanja u… ne smijem napisati, SA NJIM i na kraju kada sam krenula na taksi poklonio mi je takvu ogrlicu da mi je srce stalo na trenutak. VOLI ME…

VOLI SAMO MENI nakon ovoga danas 100% sam sigurna.Govorio je da će ostaviti cijelu porodicu zbog mene ali u to nisam vjerovala, ali nakon ovoga danas… Jedva čekam… rekao mi je da se još malo strpim, jer nije uredu da se razvodi sada kada mu se žene porodila. Da malo prođe vremena, pa će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Jedva čekam da bude samo moj… i da mu rodim sina, ali IZ PRVOG POKUŠAJA!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *