VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA: “Molim vas pomozite mi, hoću samo da …” – Kako i zašto

VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA: “Molim vas pomozite mi, hoću samo da …”

VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA:  “Molim vas pomozite mi, hoću samo da …”

Neki su zarobljeni na aerodromima, oni koji su imali malo više novca su se za sada snašli, a ima i onih koji će tek biti u problemu

Sve je više slučajeva u jeku koronavirusa da srpski državljani ne mogu da se vrate kući iz inostranstva.

Neki su zarobljeni na aerodromima, oni koji su imali malo više novca su se za sada snašli, a ima i onih koji će tek biti u problemu, kao što je Aleksandar Ralić, Srbin koji je praktično zarobljen u Dubaiju i ne može da se vrati svojoj porodici zbog trenutne situacije.

Evo njegove ispovijesti i vapaja za pomoć:

– Ja sam Aleksandar Ralić, preduzetnik iz Beograda. Angažovan sam u jednom hotelu od 4. marta kao konsultant na implementaciji jednog softvera. Program je trebao da traje do 25. marta, do kada imam rezervaciju i hotelu i kada je trebalo da se vratim za Beograd. Granice su zatvorene, let je otkazan. Od 25. ostajem bez sredstava i mjesta gdje bih mogao da boravim. Kući me čekaju supruga i kćerka, supruga koja od decembra ne radi. Ovim putem molim za pomoć da budem uz svoju porodicu.

U međuvremenu, nakon ovog snimka, Ralić se oglasio rečenicom da se trenutno snašao za stan gdje će boraviti još neko vrijeme, međutim, prevoza do kuće i dalje nema i nije poznato koliko će njegova agonija trajati.

 

BONUS

Dok je premijerka Srbije, Ana Brnabić, večeras na konferenciji govorila o koronavirusu u Srbiji i o pacijentu koji je preminuo, došlo je do verbalnog okršaja.

Naime, novinar Davor Lukač, pobunio se što nije bilo vremena da on postavi pitanje.

Ovo je izbacilo premijerku iz takta, pa ga je upitala kako može u ovom momentu, kada je čovjek mrtav, kada ona i predsjednik svakoga dana odvajaju vrijeme da se obraćaju naciji, da bude takav.

foto: Printscreen

-Kako možete? Kako vam nije bezveze da se bunite uslijed svega ovoga? Dobićete pitanje sutra, zar ne vidite u kakvoj smo situaciji?

Sjednica je potom završena a Zlatibor Lončar je pokušao da smiri situaciju.

adminkako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *